Skip to main content

Πάει για τρίτη θητεία ο Μπουτάρης - Τι είπε για την κίνηση των «έξι»

Ο δήμαρχος ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να συγκροτηθεί μια ομάδα η οποία θα οργανώσει τον προεκλογικό αγώνα.

Υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, όπως ο ίδιος δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής σε στελέχη της παράταξής του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας της «Πρωτοβουλίας».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι και επικεφαλής των Νομικών Προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκαθάρισε ότι θα κατέβει στις εκλογές, διεκδικώντας τρίτη συνεχή θητεία, σημειώνοντας αστειευόμενος, για ακόμη μια φορά, ότι θα είναι δήμαρχος έως τα 100.

Η παράταξη συνεδρίασε με φόντο και τις εξελίξεις για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών της Αυτοδιοίκησης, τον Μάιο του 2019.

Ο κ. Μπουτάρης ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να συγκροτηθεί μια ομάδα η οποία θα οργανώσει τον προεκλογικό αγώνα.

Κατά τη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε και μία αναφορά στην κίνηση των «6», με τον δήμαρχο να σημειώνει ότι σκοπός τους είναι να χτυπήσουν τον ίδιο προσωπικά.

Υπενθυμίζεται, πως στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της προέδρου, Φώφης Γεννηματά.