Skip to main content

Πατουλίδου: Να μη δείχνει η TV100 το δημοτικό συμβούλιο

Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και τα είπα – ξείπα, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ζήτησε την κατάργηση αναμετάδοσης των συνεδριάσεων.

Την κατάργηση της αναμετάδοσης των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης από το κανάλι της TV100 πρότεινε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για την 8η Διεθνή Συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, η κ. Πατουλίδου πρότεινε να σταματήσει η αναμετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (που σημειωτέον είναι η πιο επιτυχημένη «εκπομπή» της δημοτικής τηλεόρασης) «για να μη γίνονται παρεξηγήσεις ‘το είπα ή δεν το είπα’».

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ήταν εξαιρετικά δηκτική σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας μάλιστα ότι θλίβεται για τον πρώτο άρχοντα της πόλης.

Η κ. Πατουλίδου ερωτηθείσα αν ο κ. Μπουτάρης «κάνει πλάτες» στην κυβέρνηση είπε ότι «δεν ξέρω αν ο δήμαρχος κάνει πλάτες, αλλά εγώ είμαι διατεθειμένη να το κάνω για κάθε κυβέρνηση που προσπαθεί να αναδείξει τον τόπο».

«Κάθε φορά το να δημιουργούμε θέμα, για το ποιοι είμαστε, γιατί οι αρχαίοι είναι δικοί μας ή είναι άλλων, θεωρώ ότι περισσεύει. Ειλικρινά θλίβομαι και στεναχωριέμαι παρά πολύ και θυμώνω», είπε για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη, ενώ εξέφρασε την απορία της γιατί ο δήμαρχος αντί να ενώνει, διχάζει και συνέστησε να είναι πιο προσεχτικός.