Skip to main content

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ κινητοποιήσεων. Δείτε ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα και σε ποια σημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν από τις 7.00 έως τις 14.00 το σωματείο εργαζομένων της ΕΥΑΘ έξω από την εταιρεία για τις επικείμενες απολύσεις συμβασιούχων. 

Έπειτα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει στις 11.00 το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης μπροστά από το πρώην ΙΚΑ στην Αριστοτέλους.

Την ίδια ώρα, συνταξιούχοι και μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το δημαρχείο Καλαμαριάς ζητώντας την εύρεση στέγης για κάτοικο που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Στις 13:00, μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων κατά των Πλειστηριασμών θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους για να ενημερώσουν τους πολίτες για την εκστρατεία κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Τέλος, στις 19.00 μέλη εθνικιστικής-πατριωτικής οργάνωσης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση μπροστά από του τουρκικό προξενείο για να διαμαρτυρηθεί για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο.