Skip to main content

Περίπου 100 κμ άμμου στην Αριστοτέλους για τους αγώνες Beach Volley

Περίπου 1.000 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν τις εξέδρες και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, που θα δώσουν οι 24 ομάδες.

Περίπου 100 κμ άμμου έχουν στρωθεί από χθες στην πλατεία Αριστοτέλους, η οποία, από το απόγευμα, θα υποδεχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volleyball «Thessaloniki Masters 2018».

Περίπου 1.000 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν τις εξέδρες και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, που θα δώσουν οι 24 ομάδες.

«Αυτό που θέλουμε είναι η Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε έναν αθλητικό προορισμό, όχι μόνο για τη χώρα αλλά και από τα Βαλκάνια. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευόμαστε κεντρικά σημεία της πόλης και να τα μεταμορφώνουμε σε αθλητικά γήπεδα», τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθλητικού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

«Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις σε τέτοια σημαντικά σημεία των πόλεων για να προβάλονται τα αθλήματα», υπογράμμισε από την πλευρά της η Δήμητρα Χαριτίδου, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  Πετοσφαίρισης.

Στις 18.00 σήμερα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων και στη συνέχεια τα προκριματικά των ανδρών. Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αγώνες των αντρών και το Σάββατο των γυναικών, ενώ την Κυριακή μετά τις 19.15 οι τελικοί.

Καθ όλη τη διάρκεια του «Thessaloniki Masters 2018» θα διεξάγονται παράλληλες εκδηλώσεις, με επισκέψεις σχολείων, σωματείων και συλλόγων προκειμένου να μυηθούν στην τεχνική του αθλήματος.

Το «Thessaloniki Masters 2018» διοργανώνεται από τον δήμο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Α.Ε.Ν. «Αγ. Τριάδος». Σημειώνεται ότι και πριν από έξι χρόνια η Αριστοτέλους είχε μετατραπεί και πάλι σε γήπεδο Beach Volleyball, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων.