Skip to main content

Πετάει για Κίεβο με Εμρέ Τσαν η αποστολή της Λίβερπουλ (φωτο)

Ο 24χρονος διεθνής Γερμανός χαφ θα αγωνιστεί πιθανότατα για τελευταία φορά με τη φανέλα των «ρεντς» καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους

Την επί αγγλικού εδάφους προετοιμασία της ενόψει του τελικού του Champions League που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Κίεβο ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ.

Σημειώνεται πως ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την αποστολή των «κόκκινων» για το μεγάλο παιχνίδι του «Ολιμπίσκι» (φτάνει σήμερα στην ουκρανική πρωτεύουσα στις 19:30) με μοναδικό απόντα τον τραυματία Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και έκπληξη τον Εμρέ Τσαν.

O 24χρονος διεθνής Γερμανός μέσος θα αγωνιστεί πιθανότατα για τελευταία φορά με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μένει ελεύθερος και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά, την αποστολή της Λίβερπουλ απαρτίζουν οι παρακάτω 24 ποδοσφαιριστές: Κάριους, Κλάιν, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Χέντερσον, Κλαβαν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Ινγκς, Σολάνκε, Φίλιπς, Τζόουνς, Ουόρντ, Γούντμπερν, Καμάτσο και Αλεξάντερ - Άρνολντ.