Skip to main content

Πόστο στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε ο Γιώργος Δέδας

Την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του ως αθλητής πήρε ο Γιώργος Δέδας, ο οποίος ανέλαβε πόστο στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Γιώργος Δέδας ανέλαβε πόστο στην τεχνική ηγεσία της. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ως αθλητής, αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι το τεχνικό επιτελείο της "Βασίλισσας" ενισχύεται, με την προσθήκη του Γιώργου Δέδα.

Ο έως πρότινος άσος του ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά παραμένει στο χώρο από το πόστο του προπονητή. Ο Δέδας συμφώνησε για συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017".

Ο 36χρονος (τεχνικός πλέον) δήλωσε για τη "μεταγραφή" του στην ΑΕΚ αλλά και την στροφή στην καριέρα του: "Μίλησα με τον κόουτς Ζντοβτς και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Γεγονός είναι, ότι είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω κάποια στιγμή στο μπάσκετ ως προπονητής. Ήλθε η πρόταση της ΑΕΚ και αυτό απλά "συνέβη" λίγο νωρίτερα.

Με τον Γιούρι έχουμε σχέσεις χρόνια, τον είχα προπονητή στον Ηρακλή, ενώ συνεργάστηκε επί σειρά ετών και με τον αδελφό μου. Μιλήσαμε, είπαμε τι ακριβώς χρειάζεται και συμφωνήσαμε».