Skip to main content

Ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών οι τέσσερις διεθνείς του ΠΑΟΚ

Οι Μαργαρίτης, Κόνιαρης και Κατσίβελης εκπροσωπούν την Ελλάδας στην αποψινή της μάχη εναντίον της Μ.Βρετανίας ενώ ο Κλάσεν θα εκπροσωπήσει τον Καναδά

Τους πρώτους τους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα, δίνουν οι 4 διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Κόνιαρης και Δημήτρης Κατσίβελης βρίσκονται ήδη στο Λέστερ, όπου σήμερα το βράδυ (21:30, ΕΡΤ), η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου των Προκριματικών της Ευρωπαϊκής ζώνης.  Η επόμενη υποχρέωση της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, όταν και θα υποδεχθεί την Εθνική Ισραήλ στο Ηράκλειο.

Ο Όουεν Κλάσεν βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στον Καναδά, καθώς η Εθνική ομάδα της χώρας του υποδέχεται σήμερα τις Μπαχάμες για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου των Προκριματικών της Αμερικανικής Ζώνης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2:15 τα ξημερώματα και θα διεξαχθεί στο Halifax, στο γήπεδο του πανεπιστημίου Acadia, στο οποίο έχει θητεύσει σέντερ του «Δικεφάλου». Τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Νοεμβρίου, ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άγιο Δομίνικο.