Skip to main content

Σε συγκέντρωση του Τραμπ σχεδιάζει να μιλήσει ο Φάρατζ

Ο κ. Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του κ. Τραμπ στο Μισισιπί «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit».

Ο βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος τάσσεται κατά της μετανάστευσης και πρωτοστάτησε στην εκστρατεία για να αποχωρήσει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχεδιάζει να μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός του.

Ο κ. Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, είχε χαιρετίσει τη νίκη του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα.

Ο κ. Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του κ. Τραμπ στο Μισισιπί «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής από την εκστρατεία του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο κ. Φάρατζ παραιτήθηκε από την ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) μετά από το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, καθώς, όπως είπε, εκπλήρωσε τον βασικό του στόχο: η Βρετανία να αποχωρήσει από την Ε.Ε.