Skip to main content

Μεγάλη ανταπόκριση στο Open Day Event της hyphen SA

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Open Day Event του ομίλου μηχανικών εκπαίδευσης hyphen SA.

Μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 100 συμμετέχοντες, σημείωσε το πρώτο Open Day Event της hyphen SA, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη, την προηγούμενη Δευτέρα, 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της hyphen SA, το Open Day Event αποτέλεσε σημείο αναφοράς για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών, όπως designers και μεταφραστές, αλλά και για αποφοίτους ελληνικής και αγγλικής φιλολογίας.

Η hyphen SA άνοιξε τις «πόρτες» της σε υποψήφιους συνεργάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρεία, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της, καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρει σε πολλές χώρες του κόσμου.

Τους καλεσμένους της εταιρείας καλωσόρισε ο πρόεδρος της hyphen SA, κ. Γιάννης Στεργής, ο οποίος παρουσίασε ένα σύντομο προφίλ του ομίλου και ανέπτυξε τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Στη συνέχεια, τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας περιέγραψαν τις δραστηριότητες των διαφόρων τμημάτων της hyphen SA, δίνοντας μία συνοπτική εικόνα των πολλών διαφορετικών υπηρεσιών και προγραμμάτων, που προσφέρει.

Το Open Day Event θα αποτελέσει στο εξής ετήσιο θεσμό για τη hyphen SA, συνιστώντας ένα γεγονός συνάντησης δημιουργικών ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν με έναν διεθνή όμιλο και να ανταποκριθούν με επάρκεια στις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος της εργασίας.

Business Story
Off