Skip to main content

Σύγχυση με το συλλαλητήριο στη Βεργίνα- «Θα γίνει» λένε οι διοργανωτές

Επικρατεί σύγχυση σχετικά το τι ισχύει. Κάποια λεωφορεία ήδη ξεκίνησαν για το συλλαλητήριο, ωστόσο αρκετά ήταν που ανέβαλαν τα δρομολόγιά τους.

Μεγάλη σύγχυση επικράτησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το εάν θα διεξαχθεί ή όχι το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βεργίνα.

Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ανακοίνωσε ότι το συλλαλητήριο θα αναβληθεί, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ο Μιχάλης Πατσίκας, ένας εκ των διοργανωτών των κινητοποιήσεων για το Σκοπιανό, δημοσίευσε ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζοντας ότι το συλλαλητήριο τελικά θα διεξαχθεί, μεταφέροντας παράλληλα την πληροφορία ότι η ΠΟΠΣ ανακάλεσε την απόφασή της για αναβολή.

Όπως φαίνεται από τα σχόλια των χρηστών του Facebook, επικρατεί σύγχυση σχετικά το τι ισχύει, καθώς κάποια λεωφορεία ήδη ξεκίνησαν για το συλλαλητήριο, ωστόσο αρκετά ήταν και εκείνα τα οποία ανέβαλαν τα δρομολόγιά τους μόλις έγινε γνωστή η ακύρωση της σημερινής εκδήλωσης από την Ομοσπονδία.