Skip to main content

Συλλυπητήρια Τζιτζικώστα για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν στενός προσωπικός φίλος μου. Μια φιλική σχέση που στηρίχτηκε στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση, είπε ο Περιφερειάρχης.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν (κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη) εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Το κενό που αφήνει πίσω του ο Χάρρυ Κλυνν είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν στενός προσωπικός φίλος μου. Μια φιλική σχέση που στηρίχτηκε στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας ότι:

«Υπήρξε πρωτοπόρος στην πολιτική σάτιρα, καυστικός και δηκτικός, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητος και σεμνός, ενώ ισορρόπησε ανάμεσα στην οξεία κριτική με χιούμορ και ήθος και στην καλλιέργεια μιας διαφορετικής κοινωνικής νοοτροπίας στη βάση του πολιτικού πολιτισμού».

Αναλυτικά η δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

«Το κενό που αφήνει πίσω του ο Χάρρυ Κλυνν είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν στενός προσωπικός φίλος μου. Μια φιλική σχέση που στηρίχτηκε στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

Υπήρξε πρωτοπόρος στην πολιτική σάτιρα, καυστικός και δηκτικός, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητος και σεμνός, ενώ ισορρόπησε ανάμεσα στην οξεία κριτική με χιούμορ και ήθος και στην καλλιέργεια μιας διαφορετικής κοινωνικής νοοτροπίας στη βάση του πολιτικού πολιτισμού. Μια κουλτούρα, που θέλησε να υπηρετήσει και ο ίδιος στην πράξη, με την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης ήταν ένας πολυτάλαντος, αξεπέραστος αριστοφανικός ηθοποιός, ίνδαλμα για τη σύγχρονη ελληνική κωμωδία, τραγουδιστής, ποιητής, συνθέτης, συγγραφέας, αλλά και γνήσιος Πόντιος, άοκνος εργάτης, φανατικός Καλαμαριώτης και Απολλωνιστής, που υπηρέτησε τα ιδανικά του και τα πιστεύω του με σθένος και ψυχή. Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του».