Skip to main content

Χαλκιδική: Δύο συλλήψεις για παράνομο κάμπινγκ και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που έκαναν παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση στις Καβουρότρυπες, ενώ στην κατοχή τους ενός βρέθηκαν ναρκωτικά.

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 36 και 32 ετών, διότι διαπιστώθηκε να προβαίνουν σε παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση στις Καβουρότρυπες προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Σιθωνίας. Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 5,69 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, 80 ναρκωτικά δισκία και ένα μεταλλικός τρίφτης.

Στο μεταξύ πραγματοποήθηκαν ακόμη δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κιλκίς και Πιερία. Συγκεκριμένα,

- Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων, καθώς και 18 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

- Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 62χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του, 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 75 εκατοστά