Skip to main content

Σημαντική παρουσία της Δωδώνη στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η πρέσβυς της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Δωδώνη στην Ήπειρο, δοκίμασε τα ηπειρώτικα τυριά.

Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη στην Ήπειρο βρέθηκε η πρέσβυς της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της στα Ιωάννινα, με σκοπό την γνωριμία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Στη διάρκεια της επίσκεψης της, η κ. Smith ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Δωδώνης, δοκίμασε τα ηπειρώτικα τυριά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παρασκευάζει η εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και στην υπερσύγχρονη μονάδα της στην Κύπρο για την ελληνική, την κυπριακή και 44 ακόμα διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η πρέσβυς της Βρετανίας συζήτησε με τον Αναπληρωτή CEO της Δωδώνης, κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, για τη σημαντική συμβολή της εταιρείας στην τοπική κοινωνία, μέσω της συνεργασίας με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 500 χωριά, αλλά και για την ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της Δωδώνης στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014 έως το 2017, η Δωδώνη έχει αυξήσει τις  εξαγωγές της κατά 61%, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.