Skip to main content

Συναντήσεις συμβασιούχων της ΕΥΑΘ με την Νοτοπούλου

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα που κατατέθηκε, για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου

Επιπλέον έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους, πρόκειται να καταθέσουν αύριο στη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, πρώην συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ Υπηρεσίες ΑΕ, θυγατρικής της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο εκπρόσωπός τους, ηλεκτρολόγος - μηχανικός, Γιώργος Πλαγάκος.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την κ. Νοτοπούλου και όπως είπε ο κ. Πλαγάκος αύριο θα καταθέσει ορισμένα έγγραφα που ζήτησε η κ. Νοτοπούλου. "Στη σημερινή συνάντηση, αφού μας άκουσε η κ. Νοτιοπούλου, μας διαβεβαίωσε ότι ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, θα ενημερώσει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την κατάσταση και θα θέσει υπόψη του τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα, τόνισε ο κ. Πλαγάκος.

Στο μεταξύ, συνεχίζουν ανελλιπώς, από τις 7/3, τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι 87 πλέον συμβασιούχοι και όπως είπε ο κ. Πλαγάκος οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.   

Υπενθυμίζεται, ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα που κατατέθηκε, για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.