Skip to main content

Σταματά την απεργία πείνας ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου

Δεν θα συνεχίσει την απεργία πείνας και δίψας ο Κωνταντίνος Γιατζόγλου - Στις 10 Απριλίου η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τέλος στην απεργία πείνας και δίψας που ξεκίνησε μετά από την απόφαση για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Λάρισας, όπου κρατείται, βάζει ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου.

Ο Γιατζόγλου κατηγορείται για την αποστολή τρομοδεμάτων σε αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, θα μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού στις 10 Απριλίου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, η μεταγωγή γίνεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, ως φυλακής υποδίκων.  Εξάλλου, βάσει της ίδιας απόφασης, από τις φυλακές Κορυδαλλού θα φύγουν 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι, ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες είχε καταγραφεί μπαράζ επιθέσεων από αυτοαποκαλούμενους αναρχικούς - αντιεξουσιαστές, με αίτημα τη μεταφορά του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού.