Skip to main content

Ο 59χρονος παραδέχτηκε ότι φωτογράφιζε την 8χρονη, αρνείται ασέλγεια

Ο δράστης φέρεται να προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ παρήγαγε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ίδια.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος τής εξ' αγχιστείας ανήλικης ανιψιάς του, αλλά και ότι παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ίδια.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, μετά την απολογία του για την κακοποίηση της ανήλικης, που όταν οι πράξεις τελέστηκαν σε βάρος της, το 2014 και το 2015, ήταν 8 ετών.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε μόνο ένα μέρος των πράξεων που του αποδίδονται. Συγκεκριμένα, ομολόγησε τη φωτογράφηση της ανήλικης, αλλά αρνήθηκε τη σεξουαλική κακοποίησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε την πράξη του «στην κακιά στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τον παθόντα να μην έχει κλείσει τα 15 έτη, βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση), απείθεια και παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα έτη 2014 και 2015, που η ανήλικη ήταν 8 ετών, ο δράστης προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ίδια.

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς την είσοδο στο χώρο εργασίας του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών αποθηκευτικών συσκευών, καθώς επίσης τρία ρολόγια χειρός και ένα στυλό, που λειτουργούσαν ως μέσα καταγραφής ήχου και εικόνας στο χώρο εργασίας του και επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό με συναδέλφους του, το οποίο κατείχε εν αγνοία τους, οπότε και συνελήφθη.