Skip to main content

Στη Νοτοπούλου οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ - Ζητούν παρέμβασή της

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι απευθύνονται στη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου καθώς συνάντησαν αδιαφορία από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη

Γράφει ο Σαλονικιός

Συνάντηση με την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου θα έχει αύριο το πρωί αντιπροσωπεία των 93 πρώην συμβασιούχων της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Όπως είχε γράψει την περασμένη Παρασκευή η Voria.gr (δείτε εδώ) οι απολυμένοι συμβασιούχοι αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στην κυρία Νοτοπούλου καθώς συνάντησαν αδιαφορία εκ μέρους των βουλευτών Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συμβασιούχοι είχαν επισκεφθεί δύο φορές τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν συναντηθεί με συνεργάτες των βουλευτών προς τους οποίους κατέθεσαν αίτημα για συνάντηση. Όμως, κανείς από τους οκτώ βουλευτές δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμβασιούχοι θα καταθέσουν στη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου ένα υπόμνημα με τις θέσεις τους και θα ζητήσουν την παρέμβασή της ώστε να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους τα αιτήματά τους.