Skip to main content

Στο 23o Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών η DataScouting

Στόχος του φετινού συνεδρίου ήταν να σχεδιαστεί ένας οδικός χάρτης προς ένα βιώσιμο μοντέλο για τις υπηρεσίες των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.

Η DataScouting συμμετείχε στο 23o Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών με την κα Αφροδίτη Μάλλιαρη, υπεύθυνη του τμήματος Βιβλιοθηκών και Αρχείων.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του ΑΠΘ στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο ΚΕΔΕΑ.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περίπου 400 βιβλιοθηκονόμοι, πληροφορικοί και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Το πανελλήνιο συνέδριο των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών αποτελεί διαχρονικά το πιο σημαντικό γεγονός για τις βιβλιοθήκες στην Ελλάδα.

Στόχος του φετινού συνεδρίου ήταν να σχεδιαστεί ένας οδικός χάρτης προς ένα βιώσιμο μοντέλο για τις υπηρεσίες των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.

Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (World Media Intelligence Association), AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, soka@datascouting.com