Skip to main content

Στους 35 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων

Καλοκαιρία και άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται για σήμερα σε όλη τη χώρα. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία  θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.