Skip to main content

Στραματσόνι: Έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για ανανέωση

Την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν προανήγγειλε ο προπονητής του συλλόγου, Αντρέα Στραματσόνι.

Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της «Nova» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, προανήγγειλε την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και την επόμενη σεζόν. Παράλληλα αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Με τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο έχουμε μια τελευταία ευκαιρία και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάμε εκεί να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός ώστε να νικήσει και να παίξει στα προκριματικά του Champions League: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει να δίνουν ομάδες δύο ματς σε 48 ώρες. Καταρχήν προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά παιχνίδια φέτος. Όπως ο Νάνο, ο Μέστο και ήταν εκτός και ο Λουντ. Στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνουμε το επόμενο βήμα που ήταν η αποκατάσταση. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κουρασμένες ομάδες και πιστεύω ότι θα είναι σημαντική η προσέγγιση του αγώνα που θα έχει γίνει. Περιμένω παιχνίδι με υψηλό ρυθμό στο πρώτο μισό του, αλλά στην επανάληψη θα πέσει ο ρυθμός».

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα play off: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, χωρίς δικαιολογίες εμείς αυτό που κάναμε ήταν να καταστρέψουμε τις ελπίδες που είχαμε με τα αποτελέσματα στα πρώτα δύο παιχνίδια. Σίγουρα δεν θα είναι πολύ καλό να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ μία ομάδα που στην κανονική διάρκεια τερμάτισε 9 και 10 βαθμούς όμως τα play off είναι σαν ρουλέτα, είναι μία τρελή διαδικασία όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει όμως ο πρόεδρος θα αποφασίσει πότε θα το ανακοινώσει. Παράλληλα, είμαι αφοσιωμένος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά παράλληλα, μαζί με τον πρόεδρο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα κάνουμε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν».