Skip to main content

Στράτος Σιμόπουλος: Χρησιμοποιούν το μετρό για προσωπική προβολή

Αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα χρησιμοποιήσουν το μετρό της Θεσσαλονίκης για προσωπική επικοινωνιακή προβολή, διερωτάται ο Στράτος Σιμόπουλος.

Αιχμές για την προσπάθεια της Αττικό Μετρό να αξιοποιήσει επικοινωνιακά το έργο για την προβολή των στελεχών της άφησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος έκανε λόγο για προσπάθεια προσωπικής προβολής καθώς και για «κουτσουρεμένο και με μεγάλη αύξηση κόστους μετρό».

«Σε σημερινό δελτίο τύπου η Αττικό Μετρό αναφέρει ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, τιμά τον μεγάλο ποιητή της Θεσσαλονίκης, Μανώλη Αναγνωστάκη και για τον λόγο αυτό θα αναρτήσει τον εμβληματικό στίχο του «σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις να μην τις παίρνει ο άνεμος...», στο γερανό του εργοταξίου «Αγία Σοφία»», σημείωσε ο κ. Σιμόπουλος.

«Αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα χρησιμοποιήσουν το,με ευθύνη τους κουτσουρεμένο και με μεγάλη αύξηση του κόστους, μετρό της Θεσσαλονίκης για προσωπική επικοινωνιακή προβολή. Σκεφτείτε σύντροφοι και κάτι για την ημέρα της ευτυχίας ή της μητέρας, γιατί σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις», συμπλήρωσε.