Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αλλαγές στην παράσταση «Μόλις Χώρισα» λόγω καιρού

Η προγραμματισμένη παράσταση για σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου, ακυρώνεται ενώ η αυριανή, Τρίτη 26 Ιουνίου, μεταφέρεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Σε αλλαγή της τοποθεσίας και της ημερομηνίας της θεατρικής παράστασης «Μόλις Χώρισα» προχωρούν οι συντελεστές, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη παράσταση για σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου, ακυρώνεται ενώ η αυριανή, Τρίτη 26 Ιουνίου, μεταφέρεται από το Θέατρο Κήπου στο Θέατρο Αριστοτέλειον στις 21:15.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί με πρώτο ανέβασμα το 1998 και την κινηματογραφική ταινία το 2008 περιοδεύει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μία ξεχωριστή εκδοχή.

Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητα του σήμερα και υπόσχεται να παρασύρει με τη δυνατή μουσική του το κοινό, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του. Ένα ξέφρενο πάρτυ κι ένας χωρισμός θα σημαδέψουν το θεατρικό καλοκαίρι  και οι θεατές θα συμμετάσχουν στο πιο in birthday party της φετινής σεζόν.

Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτυ της  χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως  δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Ηθοποιοί και  θεατές  τραγουδoύν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο: Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης

Φωτισμός: Βλάσσης Θεοδωρίδης

Ενδυματολόγος: Σοφία Δριστέλα

Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά

Παραγωγή: Μέθεξις

Πρωταγωνιστούν: Τζόυς Ευείδη,  Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Κάππας, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Τριπόδης Χρήστος, Ελίνα Μάλαμα, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ανδρέας Βούλγαρης, Στρατής Νταλαγιώργος

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 12 € (φοιτητικό – άνεργοι – άνω των 65 ετών) , 10 € παιδικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12 €

Στο ταμείο του Θεάτρου  (2310 262 051 )

Viva.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2107622034