Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματικό Δείπνο για ασφαλιστικό και φορολογικό

Από τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας

Επαγγελματικό δείπνο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργο Καββαθά και με θέμα «Ασφαλιστικό και Φορολογικό καταστρέφουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», διοργάνωσε ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.) και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας (ΕΛ.Κ.Ε.).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των γενεθλίων του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Express Service και του ομώνυμου Ιατρικού Κέντρου Γιάννης Ραπτόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής Gigilinis Shipping Αλέξης Γκιγκιλίνης, o Διευθύνων Σύμβουλος της OPEL MotorStar Δημήτρης Γκιγκιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλευροποιϊας «Αλεύρι ΜΑΝΝΑ Αφοι Κεραμάρη» Σάκης Κεραμάρης, καθώς επίσης πολλοί ακόμη επιχειρηματίες και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και εκπρόσωποι του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας. «Η ομιλία αυτή που συμβολικά πραγματοποιήθηκε την παραμονή της εργατικής Πρωτομαγιάς, είχε ιδιαίτερο και κρίσιμο ενδιαφέρον, όχι μόνον για τους επαγγελματίες, αλλά για το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, που δοκιμάζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια με βίαια υπερ-φορολόγηση, μεγάλη ανεργία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, υπερ-φορολόγηση ακινήτων, αυξήσεις έμμεσων φόρων, εισφορές αλληλεγγύης και τέλη επιτηδεύματος και βεβαίως με τις παράλογες ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ», επισημαίνεται.

Την εκδήλωσή χαιρέτησαν ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος κ. Πάνος Καρδαράς, ο Γεν. Γραμματέας του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας και μέλος της Διοίκησης του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Δημήτριος Κωστής, καθώς και ο εισερχόμενος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ 2018 – 19 Θεόδωρος Ασπασίδης. Παρέστησαν επίσης, οι προ-Διοικητές της Περιφέρειας Γιώργος Βασιλικιώτης, Κυριάκος Κατσίκης και Βισσαρίων Ζάχος.

Ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνος Κωστόπουλος, μετά το πέρας της ομιλίας του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά, τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης στη Θεσσαλονίκη και του επέδωσε ως αναμνηστικά της επίσκεψής του, το λάβαρο του R.C. Thessaloniki Metropolitan, ένα βιβλίο των Εκδόσεων Κων. Ζήτρου με την «Ιστορία της Θεσσαλονίκης μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο», μια συλλεκτική σειρά 16 αναμνηστικών γραμματοσήμων για τα «100 χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλονίκη», καθώς και το συλλεκτικό άλμπουμ της ΔΕΘ/Hellexpo «1967 – 2017 Η συναρπαστική ιστορία του Ράλλυ ΔΕΘ».

Στην ίδια εκδήλωση έγινε η επίσημη εισδοχή πέντε ακόμη μελών του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, των επιχειρηματιών Γιάννη Βασιλειάδη, Βασιλικής Ραπτάκη, Χρήστου Τσισμετζή, Αθηνάς Αρβανιτοζήση και Παύλου Γιαλαγκολίδη.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε δείπνο προς τιμήν του προσκεκλημένου προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά και των μελών του ομίλου.