Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλείνει μετά από 14 χρόνια το μεζεδοπωλείο Μυρσίνη

Το κρητικό μεζεδοπωλείο – εστιατόριο «Μυρσίνη», που αποτέλεσε φοιτητικό και όχι μόνο στέκι, βάζει λουκέτο μετά από 14 χρόνια παρουσίας στην πόλη.

Λουκέτο βάζει το κρητικό μεζεδοπωλείο – εστιατόριο «Μυρσίνη» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Εθνικής Αμύνης 6, μετά από 14 χρόνια παρουσίας στην πόλη.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, που αποτέλεσε επί πολλά χρόνια στέκι των φοιτητών και όχι μόνο, Νίκος Μακρυνάκης, σε ανάρτησή τους στο Facebook ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια, ενώ αναφέρεται και στους παραλογισμούς που, όπως λέει, βίωσε.

Αναλυτικά την ανακοίνωση:  

«Τα όμορφα μαγαζιά, όμορφα καίγονται!

Η "ΜΥΡΣΙΝΗ" παύει την λειτουργία της στην Θεσσαλονίκη.

Η "ΜΥΡΣΙΝΗ" ευχαριστεί την Θεσσαλονίκη, για την φιλοξενία που της παρείχε.

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της, ( Ιούνιος 2002- Ιούνιος 2016) τίμησε αυτήν την φιλοξενεία.

Οι ιδρυτές και οι εργαζόμενοι, ευχαριστούν, τους "Μυρσινιώτες", που την στήριξαν τόσα χρόνια, σε ομορφές, αλλά και σε δύσκολες στιγμες.

Η "ΜΥΡΣΙΝΗ" επίσης, ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν σε αυτήν και όλους αυτούς που με κάποιον τρόπο συνεργάστηκαν μαζί της.

Εγραψε και αυτή, την ιστορία της, ξεκινώντας από τον χώρο ενός θρυλικού μαγαζίού της πόλης, την Σελήνη, σεβόμενη απόλυτα την αύρα εκείνης της εποχής, "εισαγάγοντας" στην Θεσσαλονίκη την διατροφική και όχι μόνο, κουλτούρα της Κρήτης.

Απο το 2010 η "ΜΥΡΣΙΝΗ" και το "ΚΑΦΕΝΑΙ", οπου μετεσταγάστηκε η "ΜΥΡΣΙΝΗ" το 2013, πάλεψαν με "δαίμονες" σε ένα βάλτο γεμάτο με συκοφαντίες, βρισιές, απειλές, προσβολές, εκβιασμούς, παραλογισμούς, μια άνιση πάλη, στην Ελλάδα της ντουντούκας και της δημοκρατικής ελευθερίας του φασιστικού γκεμπελισμού!

Η "ΜΥΡΣΙΝΗ" στάθηκε όρθια, με ψηλά το κεφάλι, αποκρούοντας οτι "σκουπίδι" έπεφτε στα παράθυρά της.

Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί, δεν κλείνει, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έκανε και που θα συνεχίζει να κάνει, απλά ξαποστένει και ξανά προς την δράση τραβά.

Ευχαριστούμε Θεσσαλονίκη!».

Πηγή φωτο tavernoxoros.gr