Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς

Μέλη του Συντονισμού συγκεντρώθηκαν για να συμπαρασταθούν παράλληλα σε μέλος τους που κλήθηκε να καταθέσει για τη διακοπή πλειστηριασμών το 2016.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποίησε και σήμερα ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Περίπου 20 μέλη του Συντονισμού συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διενέργεια 57 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη και να συμπαρασταθούν παράλληλα σε μέλος τους που κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για την διακοπή πλειστηριασμών στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Τετάρτη 9 Μαΐου, το μέλος του Συντονισμού δεν κατέθεσε το υπόμνημα για την προκαταρκτική εξέταση, καθώς δεν επετράπη η είσοδος σε όλα τα μέλη στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπως απαιτούσαν, με αποτέλεσμα σύσσωμο το Συντονιστικού να αποχωρήσει.

Σε συνέπεια της αποχώρησης, η πταισματοδίκης έστειλε τη δικογραφία στον εισαγγελέα χωρίς το υπόμνημα, με τον δικηγόρο του μέλους να ζητά σήμερα την επαναφορά της, προκειμένου αυτό να κατατεθεί συμπληρωματικά, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Φωτογραφία αρχείου