Skip to main content

Το ευχαριστώ της «4» για τον Μαραθώνιο - Ετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ στηλιτεύει την τιμωρητική απόφαση κατά του Δικεφάλου που εκδόθηκε μια μέρα μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα

Το δικό της ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενόψει του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης είχε ο ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4».

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του «Δικεφάλου» στηλιτεύει την τιμωρητική απόφαση κατά του συλλόγου που εκδόθηκε μια μέρα μετά την αναχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη προαναγγέλλοντας παράλληλα νέες κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» συνδέσμου:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την παρέμβαση στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Θετική ήταν και η συμμετοχή πολλών μαραθωνοδρόμων την ώρα που τερμάτιζαν, στα συνθήματα μας που απαιτούσαν δικαιοσύνη και ισοτιμία.

Η συγκεκριμένη συμβολική κίνηση είναι ενδεικτική για τη συνέχεια η οποία θα είναι θερμή και αυτό το καλοκαίρι.

Η αστειότητα του ελληνικού κράτους και του αθλητικού παρακράτους φάνηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ μια μέρα μετά την αναχώρηση του Τσίπρα από την πόλη. Οι ντρίπλες είναι εντυπωσιακές αλλά ένα τάκλιν στο λαιμό μπορεί να σου καταστρέψει την καριέρα.

ΥΓ. Τίποτα δεν τελείωσε, ο αγώνας συνεχίζεται…».