Skip to main content

Τo Galaxy ERP της SingularLogic επέλεξε η Αναστασόπουλος ΑΕ-Κρίνος ΑΕ

Η εταιρεία αναβαθμίζει την εμπορολογιστική της διαχείριση, την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου, αλλά και της παραγωγής φασόν

Την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, επέλεξε η εταιρεία Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.E. – ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε., για την Εμπορική και Οικονομική της Διαχείριση, τη Γενική Λογιστική και τη Διαχείριση της Παραγωγής της, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Η εταιρεία Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.E. – ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε., είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης Οινοπνευματωδών Ποτών, Αναψυκτικών και Φυσικού Μεταλλικού Νερού, με έδρα το Αίγιο Αχαΐας.

Το έργο θα υλοποιήσει η εταιρεία IT SUPPORT - ΧΑΨΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της SingularLogic.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.E. – ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε. εμπιστεύεται στη SingularLogic τα πληροφοριακά της συστήματα τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια και η απόφασή της να αναβαθμίσει το λογισμικό της με το Galaxy ERP, βασίζεται εν μέρει, στην άψογη συνεργασία και στα οφέλη που έχει αποκομίσει από αυτήν.

Με το Galaxy ERP η εταιρεία αναβαθμίζει πέραν της εμπορολογιστικής της διαχείρισης, την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου, αλλά και της παραγωγής για λογαριασμό τρίτων (φασόν).

Επιπρόσθετα, το λογισμικό θα καλύψει τις ιδιαιτερότητες που η δραστηριότητά της επιβάλλει, όπως διαχείριση αποσυσκευασίας, υπολογισμό άνυδρων & ένυδρων λίτρων, ΕΦΚ οινοπνεύματος, ΕΤΕΠΑ χαρτοσήμου, ΟΓΑ χαρτοσήμου, αλλά και καταστάσεις χημείου και διαδικασίες για το τελωνείο.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας θα έχει στη διάθεσή της πλούσια και άμεση πληροφόρηση, για τη λήψη έγκαιρων και ορθολογικών επιχειρηματικών αποφάσεων για την επίτευξη των στόχων της.