Skip to main content

Οι μεγάλες επιτυχίες Σκουρλέτη και η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα

Οι ουρές των επιχερήσεων λόγω του.... Σκουρλέτη, η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα και το «διαζύγιο» της Αυγής με την Public Issue.

«Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Έγιναν "αξιοθέατο" οι μετανάστες; Να βάλουμε και εισιτήριο, τότε. Και όλοι αυτοί οι διάσημοι που κουβαλιούνται κάθε τόσο, εκτός από την προσωπική τους διαφήμιση, σε τι ωφέλησαν;

Πόσοι χριστιανοί ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Πάπα και του Πατριάρχη; Πόσοι καλλιτέχνες συγκινήθηκαν από τους σταρ ηθοποιούς; Γι’ αυτό λέω, να το κάνουμε σόου, να έρχονται και περισσότεροι, να καλύψουν κάπως το κενό που δημιουργήθηκε στις επισκέψεις τουριστών [μηδενικές οι κρατήσεις για του χρόνου στα νησιά με πρόσφυγες].

Δεν άρεσε στην "Αυγή" η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε για λογαριασμό της γνωστή εταιρία, και την έδιωξε για να πάρει άλλη που θα δίνει καλά αποτελέσματα. Να αλλάξει και τον λαό, που δεν την διαβάζει. Καταλαβαίνουν όλοι τι είναι αυτό το 36% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, και αγοράζουν την εφημερίδα μόνο 1.500 άτομα. Ούτε όλοι οι Σύνεδροι, δηλαδή [1.170 φύλλα πούλησε την Παρασκευή 21.10.2016].

[Δεν πιστεύω πάντως ότι βάζει και "καπέλο", όπως συνηθίζουν κάποιοι εκδότες, αγοράζοντας οι ίδιοι ποσότητα φύλλων, για να ξεγελούν αναγνώστες και διαφημιστικές εταιρίες].

Δεν θέλει άλλο υπουργείο ο Σκουρλέτης, παρά μόνον της Ενέργειας. Είναι γεννημένος ο άνθρωπος να ενεργεί, πώς θα πάει αλλού; Με τόσες επιτυχίες που έχει ως υπουργός, θέλει να μείνει στην ιστορία. Άλλωστε, ουρά κάνουν οι επιχειρήσεις να τον προσλάβουν, μόλις φύγει από το υπουργείο. Με τέτοια αποτελέσματα στο υπουργείο του, σίγουρα θα βρει ανάλογη εργασία ανωτάτου στελέχους.

Πώς δουλεύουν οι Τούρκοι στον τουρισμό: Παρατάθηκε μέχρι τέλους του έτους η επιδότηση των "6 χιλιάδων δολαρίων ανά αεροσκάφος", που πληρώνεται στους τουριστικούς πράκτορες για κάθε αεροσκάφος προγραμματισμένο και τσάρτερ που φέρνει τουρίστες στην Τουρκία.

Αύριο που θα συσκεφθεί το ΝΑΤΟ, μήπως μπορεί να ρωτήσει ο Καμμένος και να πληροφορήσει κι εμάς, πόσες προσφυγικές ροές σταμάτησε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, όπως υποστήριζε στην Βουλή; Εκτός κι αν αλλάξουν από τώρα τα πράγματα, που την φύλαξη των συνόρων μας αναλαμβάνει… αλβανικό πολεμικό! [Είμαι περίεργος να δω Αλβανό ναύτη].

Μας έχουν ψεκάσει, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ήρθε η Μενεγάκη στη Θεσσαλονίκη, κι έγινε χαμός από τις θαυμάστριές της. [εδώ έτρεχαν τα ψεκασμένα να δουν τον Τούρκο ηθοποιό, στη Μενεγάκη δεν θα πήγαιναν;]. Δεν είναι αυτή η είδηση, ούτε η απουσία του Καρανίκα από την υποδοχή. Αλλά, όπως έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Niko-Polis Blog, κάποια στιγμή, μία γυναίκα, κρατώντας στα χέρια της ένα νεογέννητο μωρό άρχισε να φωνάζει μέσα στην κοσμοπλημμύρα: «Αφήστε με να περάσω για να ευλογήσει η Ελένη το παιδί μου!».

Με αυτά και με τα άλλα ξέχασα τον Φίλη. Του θυμίζω ότι Φρειδερίκος Σαγκρέδο (Βάσκος καθηγητής γλωσσολογίας - Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας της Βασκονίας), έγραψε: «Η Ελληνική γλώσσα είναι η καλύτερη κληρονομιά που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος για την ανέλιξη του εγκεφάλου του. Απέναντι στην Ελληνική όλες, και επιμένω όλες οι γλώσσες είναι ανεπαρκείς.» «Η αρχαία Ελληνική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη γλώσσα όλων των Ευρωπαίων, ειδικά των καλλιεργημένων ατόμων.» «Η Ελληνική γλώσσα είναι από ουσία θεϊκή.»