Skip to main content

Τουρκία: Νεκρός βρέθηκε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ

Ο 38χρονος Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του με μία σφαίρα στο κεφάλι στο σπίτι του - Ανοιχτά όλα τα σενάρια από τις Αρχές

Νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στον Βόσπορο, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς αρχικά υπέθεσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στη συνέχεια βρήκαν στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε δολοφονία.

Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Ο 38χρονος γιος του Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Γιαβούζ δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που βρέθηκε ανήκε στον ίδιο και είχε άδεια γι' αυτό.