Skip to main content

Τσίπρας: Ματώσαμε για να αποτρέψουμε τη μαζική αυτοκτονία

Ματώσαμε τους τελευταίους μήνες και δώσαμε μάχες σε συνθήκες αντίξοες, παλέψαμε με θεριά μέσα και έξω από τη χώρα, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη βεβαιότητά του ότι «παρά τις δυσκολίες θα περάσουμε τον δύσκολο κάβο» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του κόμματος.

«Ματώσαμε τους τελευταίους μήνες και δώσαμε μάχες σε συνθήκες αντίξοες, παλέψαμε με θεριά μέσα και έξω από τη χώρα για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα του λαού στην ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο» συνέχισε ο τέως πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να μην ξεχνούν την κεντρική επιλογή εν όψει των εκλογών, η οποία είναι αν «θα πάμε μπροστά ή αν θα επιτρέψουμε στο παλιό να επιστρέψει».

Υπενθύμισε ότι από την αρχή ο στόχος της άλλης πλευράς ήταν η «αριστερή παρένθεση» σε έναν «πόλεμο», όπως τον χαρακτήρισε, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στη στάση που τηρούν ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία προέβαλαν τη διαφωνία ακόμα και του τελευταίου στελέχους του κόμματος ή τον εμφύλιο πόλεμο στους κόλπους της Αριστεράς..

«Δεν χωρούν αυταπάτες. Η κάθε μία και ο καθένας πρέπει να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.»