Skip to main content

USA Today: Ο Τραμπ είναι ανάξιος να γυαλίσει τα παπούτσια του Μπους

Το tweet του Προέδρου με το οποίο επιτίθετο σε μια γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για επικριτικό άρθρο της εφημερίδας.

Ιδιαίτερα επικριτική σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε την Τετάρτη η αμερικανική εφημερίδα USA Today, υποστηρίζοντας σε ιδιαίτερα δηκτικό τόνο ότι ο «δεν είναι καν άξιος να καθαρίσει τις τουαλέτες της προεδρικής βιβλιοθήκης του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα ή να γυαλίσει τα παπούτσια του Τζορτζ Ου. Μπους».

Ένα tweet του κ. Τραμπ με το οποίο επιτίθετο σε μια γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αυτό το άρθρο της εφημερίδας, με τίτλο «Οι μικρότητες του Τραμπ θα πιάσουν κάποια ημέρα πάτο;».

Στο tweet ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε ότι η γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Κίρστεν Γκίλιμπραντ είχε πρόσφατα πάει να τον «εκλιπαρήσει να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία της» προσθέτοντας ότι ήταν «έτοιμη για όλα», προκειμένου να λάβει αυτές τις δωρεές.

«Με το τελευταίο αυτό μήνυμα στο Twitter, όπου υπαινισσόταν ότι μια Αμερικανίδα γερουσιαστής θα μπορούσε να ανταλλάξει σεξουαλικές χάρες με στόχο δωρεές για την εκστρατεία της, ο πρόεδρος Τραμπ απέδειξε ότι είναι ακατάλληλος για να εκπληρώσει τα καθήκοντα του προέδρου. Το ότι έπιασε πάτο δεν εμποδίζει έναν πρόεδρο να συνεχίζει να βυθίζεται όλο και βαθύτερα» τονίζεται στο βασικό άρθρο της εφημερίδας.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «φρικτό» τον κ. Τραμπ και τονίζει πως «δεν είναι καν άξιος να καθαρίζει τις τουαλέτες της προεδρικής βιβλιοθήκης του Ομπάμα ή να γυαλίζει τα παπούτσια του Τζορτζ Ου. Μπους».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ