Skip to main content

Βελτιώνεται σταδιακά από σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων ή καταιγίδων. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση το βράδυ

Νεφώσεις στα βόρεια, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες, αναμένονται σήμερα, με βελτίωση του καιρού το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Για την Μακεδονία και την Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες, με τα φαινόμενα να βελτιώνονται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, σταδιακά μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων ή καταιγίδων. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).