Skip to main content

Βενιζέλος: Το ταλαιπωρημένο ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει καταλύτης

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από συναίνεση, συστράτευση και κινητοποίηση όλων των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, τονίζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κριτική στην επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την Πανελλήνια Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι η πολιτική του οδηγούσε στη "μαζική αυτοκτονία του ελληνικού λαού και στην οικονομική καταστροφή" κι είναι πολύ ικανοποιημένος γιατί τελευταία στιγμή απέτρεψε την πλήρη καταστροφή έχοντας προκαλέσει όμως πολύ μεγάλη ζημία. Ζητάει ψήφο με αυτή την επιχειρηματολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η Ελλάδα έχει ανάγκη από συναίνεση, συστράτευση και κινητοποίηση όλων των δημοκρατικών ευρωπαϊκών πλέον δυνάμεων και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζονται εγγυητές και καταλύτες.

«Το ΠΑΣΟΚ το ταλαιπωρημένο, ακρωτηριασμένο, αλλά αναγκαίο ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης και εγγυητής για τη μόνη λύση που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον», κατέληξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.