Skip to main content

«Βόμβα» στον Αστέρα: Αποχωρεί από τον Εύοσμο με επιθυμία Θεοδωρίδη

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και σύμφωνα με τα όσα έχει πει στους στενούς του συνεργάτες, η απόφαση του πρέπει να θεωρείται οριστική

Τεράστιο ζήτημα προκύπτει στον Αγροτικό Αστέρα καθώς ο Ηλίας Θεοδωρίδης, δηλώνει αποφασισμένος να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το «Δημήτρης Κοντικάκης» του Ευόσμου.

Όπως μεταδίδει η «Metrosport», ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και σύμφωνα με τα όσα έχει πει στους στενούς του συνεργάτες, η απόφαση του πρέπει να θεωρείται οριστική, με δεδομένο ότι άλλο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος δεν θα διεξαχθεί, μιας και ο Αστέρας θα πάρει το ματς στα χαρτιά με την Καλλονή.

«Ας το σκεφτούν κάποιοι άλλοι. Δέχομαι "πόλεμο" από τον Ερασιτέχνη», ήταν τα όσα έχει μεταφέρει στους συνεργάτες του, προφανώς για τους λόγους, που τον εξωθούν να αποχωρήσει ο Αγροτικός Αστέρας από τη φυσική του έδρα. «Δεν έχουν ιερό και όσιο. Ας τραβήξει ο Ερασιτέχνης τον δρόμο του», ήταν επίσης τα όσα υποστήριξε ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

«Ημασταν συνεπείς»

Παράλληλα, επισημαίνεται από την πλευρά της διοίκησης, ότι η ΠΑΕ ήταν και εξακολουθεί να είναι απόλυτα συνεπής όσον αφορά τόσο στο 10% των εισιτηρίων σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι προς τον Ερασιτέχνη – ακόμη κι όταν η ομάδα «έμπαινε μέσα» – όσο και για το ποσοστό των διαφημιστικών πινακίδων.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Θεοδωρίδης κάνει λόγο και για τις βελτιωτικές προσθήκες και γενικά τις εργασίες που έχουν γίνει στο γήπεδο του Ευόσμου κατά καιρούς με δικά του έξοδα αποκλειστικά.

Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Πού θα παίζει τη νέα χρονιά ο Αγροτικός Αστέρας, αν η απόφαση Θεοδωρίδη είναι ειλημμένη; Η αλήθεια είναι πώς για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο.

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα είναι να κάνει κάποια ραντεβού τις επόμενες μέρες, κι όπως λέγεται, κάνει σκέψεις για τη χρησιμοποίηση 2-3 γηπέδων. Οπως και να έχει, είναι μία είδηση «βόμβα» για τον Αγροτικό Αστέρα και προφανώς θα προκαλέσει εξελίξεις.