Skip to main content

Βοσνιάδης: Η πρώτη θέση εξαρτάται μόνο από τον Ηρακλή (video)

«Ο τελικός στόχος είναι ένας. Να τερματίζουμε πρώτοι και να πάμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Παναγιώτης Βοσνιάδης υπογραμμίζοντας πως η άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του «Γηραιού»:

Για τους επόμενους αγώνες και αυτό με τον Παλαιοχώρι: «Είναι στα πόδια μας η πρόκριση στα πλέι οφ από καλή θέση και η άνοδος, ξεκάθαρα. Για την νίκη πήγαμε στο Παλαιοχώρι, και ας μην τα καταφέραμε. Όσο για την ΑΠΕ Λαγκαδά, είναι καλή ομάδα, μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Αν δεν είμαστε σοβαροί δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι».

Για την εικόνα της ομάδας στην αρχή της χρονιάς και τώρα και την πίεση: «Οι ομάδες κάνουν και καλές εμφανίσεις, κάνουν και κοιλιά, από όλα. Στο τέλος του πρωταθλήματος δυσκολεύουν τα παιχνίδια, εκεί είναι που πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας».

Για τον κόσμο στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου: «Η ατμόσφαιρα μας βοήθησε πολύ δεν το περιμέναμε τόσο κόσμο. Μην ξεχνάμε στηριζόμαστε στον κόσμο μας.
 Έχουμε τελικό με την ΑΠΕ Λαγκαδά, όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα έχουν χαρακτήρα τελικού. Ο τελικός στόχος είναι ένας. Να τερματίζουμε πρώτοι και να πάμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ».

Για το μηδέν παθητικό μετά από καιρό: «Είχαμε ένα καλό σερί που δεν δεχόμασταν γκολ εύκολα, όντως. Είναι στιγμές το ποδόσφαιρο. Το να έχεις το μομέντουμ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα δεχόμαστε γκολ και δεν έχουμε πρόβλημα».