Skip to main content

Βουλευτές ΝΔ κατά ΕΡΤ3: Αποσιωπήσατε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Το θέμα έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ στη Δράμα, Δ. Κυριαζίδης, λέγοντας πως αποσιωπήθηκε ένα τεράστιας σημασίας παγκόσμιο γεγονός από την ΕΡΤ3.
Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητεί να εκφραστεί εκ μέρους της Επιτροπής ομόφωνη καταδίκη για την «αποσιώπηση» του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης από την ΕΡΤ3.

Το θέμα έθεσε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Δράμα, Δ. Κυριαζίδης, λέγοντας πως αποσιωπήθηκε ένα τεράστιας σημασίας παγκόσμιο γεγονός, ενώ και ο Σάββας Αναστασιάδης ανέφερε: «Είδαμε πολλές φορές στην ΕΡΤ να διακόπτει το πρόγραμμά της για να μεταδώσει διαδήλωση 40 αναρχικών».

«Δεν έχω δει να μεταδίδονται live συλλαλητήρια» είπε, από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, παρέπεμψε τους βουλευτές να απευθυνθούν στον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
Σημειώνεται ότι ο κ. Κυριαζίδης, συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Κυριακής μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές της ΝΔ από τη Βόρεια Ελλάδα.