Skip to main content

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το music showcase στη Θεσσαλονίκη

Το Music Showcase Greece είναι ένα μουσικό marketplace που συστήνει τον σύγχρονο ελληνικό μουσικό ήχο στο διεθνές ακροατήριο.

Τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρώτο μουσικό showcase της Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη δίνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε 20 μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μουσικοί παραγωγοί, συντονιστές και καλλιτεχνικοί διευθυντές μεγάλων μουσικών φεστιβάλ από όλο τον κόσμο θα ακούσουν 20 μουσικά συγκροτήματα/ καλλιτέχνες, ψάχνοντας αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα επερχόμενα μουσικά φεστιβάλ που διοργανώνουν.

Το Music Showcase Greece είναι ένα μουσικό marketplace που συστήνει τον σύγχρονο ελληνικό μουσικό ήχο στο διεθνές ακροατήριο. Παραγωγοί της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν και να ακούσουν μουσικούς από όλη την Ελλάδα. Για τέσσερις ημέρες η πόλη μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης μεταξύ διεθνών επισκεπτών, που βρίσκονται πίσω από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα στον πλανήτη, και νέων Ελλήνων καλλιτεχνών από όλο το φάσμα της μουσικής.

Το Music Showcase Greece δίνει την ευκαιρία στους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς της διεθνούς σκηνής να ανακαλύψουν τους πιο δημιουργικούς Έλληνες καλλιτέχνες της pop, rock, indie, jazz, world, electronica μουσικής, καθώς και στους Έλληνες μουσικούς να αναζητήσουν συνεργασίες και θέση στα προγράμματα των πιο επιδραστικών διεθνών μουσικών φεστιβάλ.

Για αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ