Skip to main content

Ζαχαριάδης: Mεγάλη η πολιτική παρακαταθήκη του Μιχάλη Παπαγιαννάκη

Στη συμπλήρωση εννέα χρόνων από το θάνατο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορά στην πολιτική προσφορά του έκανε ο διευθυντής του κόμματος.

Στην «μεγάλη πολιτική παρακαταθήκη» του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια, αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Σαν σήμερα το 2009 έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης. Κορυφαίος πολιτικός, σεμνός άνθρωπος. 'Ανοιξε νέους δρόμους για το τότε κόμμα μας, τον Συνασπισμό, σε καιρούς δύσκολους και ανηφορικούς για την αριστερά και ιδίως για την αριστερά που σηματοδοτούσε ο Μιχάλης. Μίλησε καθαρά για την Ευρώπη, την οικολογία, την παγκοσμιοποίηση, τα εθνικά θέματα, την μη βία, τις προοπτικές και τις δυνατότητες της Ελλάδας στην νέα εποχή της παγκοσμιοποίησης. Τον θυμόμαστε, τον ευχαριστούμε και τον τιμούμε γι αυτή την μεγάλη του πολιτική παρακαταθήκη αλλά και για όλα όσα μας έδειξε με το ήθος του, την διαδρομή του και την στάση του στα συλλογικά δρώμενα του χώρου αλλά και της χώρας μας‬», σημειώνει ο κ. Ζαχαριάδης.