Skip to main content

Ζαμπά: Δεν νιώθω πίεση, θέλω τίτλους και Τσάμπιονς Λιγκ με ΠΑΟΚ (vid)

Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα αυτή που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη για την καριέρα μου, είπε ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Λέο Ζαμπά στην κάμερα του PAOK TV, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιλογή του να πει το «ναι» στον Δικέφαλο, στους στόχους που έχει στην ομάδα, ενώ στάθηκε και στα μηνύματα που πήρε από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Ο πρώτος μου στόχος είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων. Έρχομαι στο κλαμπ ώστε να βοηθήσω στο μέλλον να κερδίζουμε και να παλεύουμε για να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Επιπλέον, θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μου έδωσε μεγάλο κίνητρο, ώστε να επιλέξω τον σύλλογο και να έρθω εδώ για να διακριθώ.

Φυσικά θέλω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα και τίτλους γενικότερα. Τα χαρακτηριστικά μου είναι η δύναμη και η ταχύτητα. Έχω πολλά όμοια χαρακτηριστικά με την ομάδα, γιατί όπως έχω πει έχουμε και οι δύο ταπεινές ρίζες και προσπαθούμε να... μεγαλώσουμε.

Είδα τι ειπώθηκε γύρω από το όνομα μου στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος για όσα γράφτηκαν. Όλοι θα πρέπει να περιμένουν κάποιον που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την ομάδα, να κερδίζει και να παλεύει και να δίνει την... ζωή του σε κάθε ματς.

Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Θεό και μετά όλους αυτούς που δουλεύουν μαζί μου, είναι δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα αυτή που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη για την καριέρα μου.

Όπως είπα και πριν, θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και να ωριμάσω σαν παίκτης.

Προσπαθώ να βοηθάω πάντα την ομάδα μου. Δεν έχω κάποια προτίμηση για την θέση που θα αγωνιστώ, αν είναι δεξιά, αριστερά ή στο κέντρο.

Με ενδιαφέρει μόνο να βοηθήσω είτε με κάποιο γκολ, είτε με κάποια ασίστ και να κάνω πιο εύκολη την ζωή των συμπαικτών μου. Δεν νιώθω πίεση. Ακριβώς το αντίθετο. Νιώθω πολύ περήφανος και μου δίνει κίνητρο για να ανταποκριθώ καλύτερα.

Έχω παίξει στην Κορίνθιας, όπου επίσης η πίεση είναι τεράστια, οπότε είμαι συνηθισμένος και το βλέπω σαν επιπλέον κίνητρο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα άμεσα και να μεγαλώσω μέσα στο κλαμπ.

Η πρώτη μου εντύπωση από τον κόσμο; Δεν είχα άμεση επαφή. Στα Social Media όμως έζησα κάτι εντυπωσιακό. Είχα μέσα σε λίγες μόνο ώρες περισσότερους από 5000 νέους followers και αμέτρητα μηνύματα και σχόλια.

Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω κίνητρο για να τους κάνω χαρούμενους με γκολ και τίτλους».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ζαμπά, ΕΔΩ.