Skip to main content

Ήττες για Άρη και Ηρακλή

Οδυνηρή ήττα για τον Άρη με 0-1 από τον Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στα μάτια κοίταξε ο Ηρακλής τον Παναθηναϊκό, αλλά γνώρισε επίσης την ήττα με 0-1.
Κατήφεια και προβληματισμός στον Άρη, μετά την ήττα σοκ  από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης με 0-1. Ο προπονητής των κίτρινων, Έκτορ Κούπερ, έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το σύλλογο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ουντότζι στο 12΄ και το διατήρησαν μέχρι και το τέλος του αγώνα, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Ουριμπαρι στο 56΄.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα στον Ηρακλή, μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, η οποία όμως συνοδεύτηκε από ήττα. Ο Γηραιός δημιούργησε φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι πράσινοι δραπέτευσαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Νίννης στο 73΄.

Νίκη ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη, μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων των τελευταίων αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα των τελευταίων αγώνων και τα κατάφεραν με το γκολ του Κούσα στο 30΄.