Skip to main content

«1η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης» στο Καυτανζόγλειο

Παιδικοί αγώνες, αγώνας 14.360 μέτρων, Αγώνας 21.540 μέτρων και Αγώνας διάρκειας 6 ωρών - Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Την «1η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης», αφιερωμένη στον μέντορα των υπεραποστάσεων, οικογενειακών και προσωπικών διαδρομών, με Παιδικούς Αγώνες, Αγώνα 14.360 μέτρων, Αγώνα 21.540 μέτρων και Αγώνα διάρκειας 6 ωρών, διοργανώνει το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Περιγραφή Παιδικών Αγώνων:

1) Παιδιά ηλικίας 4-10 ετών αγώνας 1000 μέτρων με τη συνοδεία ενήλικα (γονιός –κηδεμόνας ή εξουσιοδοτημένος συνοδός)

Πρόκειται για ένα «αθλητικό παιχνίδι» στο οποίο θα συμμετέχουν παιδί και ενήλικας μαζί, θα καλύψει διαδρομή 1 χιλιομέτρου εντός του κεντρικού σταδίου με παιχνίδια έκπληξη, τρέξιμο και σταθμούς στους οποίους παιδί και ενήλικας μαζί θα εκτελούν ασκήσεις κίνησης και επιδεξιότητας. Στόχος είναι η συνεργασία του ενήλικα με το παιδί, η διασκέδαση και η άθληση με παιγνιώδη μορφή.

2) Παιδιά ηλικίας 11-17 ετών ατομικός αγώνας τρεξίματος με σταθμούς / εμπόδια

Πρόκειται για τρέξιμο στις κυκλικές διαδρομές του γηπέδου με ένα κομμάτι της απόστασης να καλύπτεται με εκτέλεση ασκήσεων δύναμης. Στόχος του αγώνα είναι τα δρομικά ερεθίσματα στα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο και η έμφαση στο «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι αποστάσεις θα είναι ανάλογα με την ηλικία του παιδιού:

11 ετών : 800 μέτρα

12 ετών: 1200 μέτρα

13 ετών : 1600 μέτρα

14 ετών: 2000 μέτρα

15 ετών : 2400 μέτρα

16 ετών: 2800 μέτρα

17 ετών: 3200 μέτρα

Οι παιδικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο κεντρικό στάδιο.

Τεχνική υπεύθυνη : Δήμητρα Ιορδανίδου

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ώρα εκκίνησης παιδικών αγώνων: 16:00

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους παιδικούς αγώνες έχουν όλα τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Τα παιδιά ηλικίας 4-10 ετών και 11 – 14 θα παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής με την συνοδεία του γονέα ή του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα πρέπει να έχει αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης και θα πρέπει να υπογράφει την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση στην γραμματεία. Σε περίπτωση που ο συνοδός δεν θα είναι ο γονέας, απαιτείται εξουσιοδότηση συγκατάθεσης του γονέα προς τον συνοδό, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομικό τμήμα, δημοτικό κατάστημα ή ΚΕΠ.

Τα παιδιά με ηλικία 15 έως και 17 ετών, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και να έχουν την συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα τους με Υπεύθυνη Δήλωση του. Για την παραλαβή του αριθμού τους από την Γραμματεία, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα ή μαθητική ταυτότητα ή δελτίο ΟΑΣΘ και να παραδίδουν την Υπεύθυνη Δήλωση του Γονέα ή του Κηδεμόνα τους, (ο οποίος θα δηλώνει ότι συμφωνεί για την συμμετοχή του παιδιού στον συγκεκριμένο αγώνα), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομικό τμήμα, δημοτικό κατάστημα ή ΚΕΠ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, θα γίνονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο ... http://bit.ly/registration_kids συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής τα στοιχεία του παιδιού και του γονέα ή του κηδεμόνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες τρεξίματος με σταθμούς για παιδιά ηλικίας 11-17 ετών, θα γίνονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο http://bit.ly/registration_kids συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής τα στοιχεία του παιδιού και του γονέα ή του κηδεμόνα.

Οι παιδικοί αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν στις 17 Νοεμβρίου 2018, εκτός αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο αριθμός των συμμετεχόντων δρομέων.

Όριο συμμετοχών: 1) Ομαδικός Αγώνας 1000 μέτρων Παιδί – Ενήλικας (παιδιά 4-10 ετών) 50 ζευγάρια, 2) Αγώνας τρεξίματος με σταθμούς (11-17 ετών) 200 παιδιά.

Έπαθλα: Όλα τα παιδιά θα πάρουν μετάλλιο, αναμνηστικό δίπλωμα, φρούτο και μικρό χυμό στον τερματισμό.

Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται από τις 14:30 έως τις 15:30, από την γραμματεία.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων: Θα υπάρχει χώρος φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων, δίπλα από την γραμματεία.

Αποδυτήρια: Θα υπάρχει σήμανση για τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες.

Ιατροί και Διασωστικές ομάδες: Η υγειονομική κάλυψη των αγώνων θα γίνει από 4 ιατρούς και τις διασωστικές ομάδες «Έλληνες Διασώστες» και «Rescue Team», καθώς και από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Χώροι στάθμευσης: Θα υπάρχουν δύο ελεύθεροι χώροι στάθμευσης, μπροστά από την κεντρική είσοδο του σταδίου και δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο.

Πληροφορίες : giortikaftanzogleio@gmail.com


Περιγραφή Αγώνων Ενηλίκων: Οι αγώνες 14.360 μέτρων, 21.540 μέτρων και ο αγώνας διάρκειας 6 ωρών θα διεξαχθούν στην περίμετρο του κεντρικού σταδίου στον διάδρομο των 718 μέτρων. Ο αγώνας των 21.540 μέτρων είναι 30 γύροι και ο αγώνας των 14.360 μέτρων είναι 20 γύροι.

Τεχνική Υπεύθυνη  αγώνα των 6 ωρών : Γεωργία Μήτσιου

Τεχνικός Υπεύθυνος αγώνα 21 χλμ : Δημήτρης Λαμπρινίδης

Τεχνικός Υπεύθυνος αγώνα 14 χλμ : Κώστας Κυριάκου

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ώρα Εκκίνησης αγώνα 6 ωρών: 16:00

Ώρα εκκίνησης αγώνα 21.540 μέτρων: 17:00

Ώρα εκκίνησης αγώνα 14.360 μέτρων: 20:00

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας για τον αγώνα των 6 ωρών με νερά, ισοτονικά, φρούτα, διάφορα τρόφιμα κλπ. Επίσης θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας για τους αγώνες των 21 χλμ και των 14 χλμ με νερά, ισοτονικά και διάφορα τρόφιμα.

Χρονικό όριο αγώνων: Ο αγώνας των 21 χλμ έχει όριο τερματισμού τις 2:30 ώρες και ο αγώνας των 14 χλμ έχει όριο τερματισμού τις 2 ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 14, 21 χλμ και στον αγώνα 6 ωρών έχουν όλοι οι δρομείς, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι δρομείς θα παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου και θα πρέπει να υπογράφουν την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση στην γραμματεία.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Για τον αγώνα των 14 χλμ, τον αγώνα των 21 χλμ και τον αγώνα διάρκειας 6 ωρών οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο ... http://bit.ly/registration_krystallis
συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής τα στοιχεία σας και τον αριθμό κατάθεσης,
αφού έχει καταβληθεί ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (ως ΔΩΡΕΑ) το κόστος συμμετοχής στην τράπεζα.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 14 χλμ είναι 5 ευρώ,            
για τον αγώνα των 21 χλμ είναι 10 ευρώ και για τον αγώνα των έξι (6) ωρών είναι 20 ευρώ.

Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (ως ΔΩΡΕΑ) στη Τράπεζα Πειραιώς στο όνομα: Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στον λογαριασμό 5238003332696. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμο σας – ΑΓΩΝΑΣ 14ΧΛΜ ή 21ΧΛΜ ή 6ΩΡΩΝ,
π.χ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΑΓΩΝΑΣ 21ΧΛΜ.

ΙΒΑΝ GR7801722380005238003332696 ***ΠΡΟΣΟΧΗ η μεταφορά χρημάτων ηλεκτρονικά από άλλη τράπεζα θεωρείται έμβασμα και επιβαρύνεται με προμήθεια 3-5 ευρώ, οπότε ο καταθέτης πρέπει να καταβάλλει επιπλέον το ποσό που θα του χρεώσει η τράπεζα.***

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν στις 17 Νοεμβρίου 2018, εκτός αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο αριθμός συμμετεχόντων δρομέων.

Όριο συμμετεχόντων δρομέων: Αγώνας 14 χλμ 150 δρομείς, Αγώνας 21 χλμ 150 δρομείς και Αγώνας 6 ωρών 120 δρομείς.

Έπαθλα: Οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα θα βραβευθούν με αναμνηστικό έπαθλο.

Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν θα πάρουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (αριθμός και chip χρονομέτρησης) θα γίνεται την ημέρα των αγώνων από την γραμματεία. 1) Για των αγώνα των 6 ωρών από τις 14:30 έως τις 15:30 και για τους αγώνες των 14 χλμ και 21 χλμ μία ώρα πριν την εκκίνηση του κάθε αγώνα.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων: Θα υπάρχει χώρος φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων, δίπλα από την γραμματεία.

Αποδυτήρια: Τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες θα βρίσκονται στις Θύρες 1 και 2.

Ιατροί και Διασωστικές ομάδες: Η υγειονομική κάλυψη των αγώνων θα γίνει από 4 ιατρούς και τις διασωστικές ομάδες «Έλληνες Διασώστες» και την «Rescue Team» , καθώς και από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Χώροι στάθμευσης: Θα υπάρχουν δύο ελεύθεροι χώροι στάθμευσης, μπροστά από την κεντρική είσοδο του σταδίου και δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο.

Πληροφορίες : giortikaftanzogleio@gmail.com