Skip to main content

2-0 ο ΟΦΗ, 2/2 ο Αναστόπουλος

Με σκορ 2-0 επικράτησε ο ΟΦΗ του Διαγόρα στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ουκάρ και Γκουέι πέτυχαν τα γκολ των Κρητικών πο
Με σκορ 2-0 επικράτησε ο ΟΦΗ του Διαγόρα στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Σκόρερ των δυο τερμάτων του ΟΦΗ, οι Ουκάρ (54’) και Γκουέι (69’). Πλέον ο ΟΦΗ έχει 10 βαθμούς και πέρασε προσωρινά στην δεύτερη θέση της κατάταξης (συγκατοικεί με ΠΑΣ), αφού η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή και ολοκληρώνεται με τα ματς της Δευτέρας.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μπήκαν εξ αρχής δυνατά στο ματς μη αφήνοντας τον Διαγόρα να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του προσπάθειες με κάποιες εξαιρέσεις. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες των Κρητικών, το σκορ παρέμεινε 0-0.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το γκολ του Ουκάρ στο 54’. Ο Γάλλος με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Ταμπάκη, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γκουέι.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Λιαπάκης (46΄ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (83΄ Βερόν), Ουκάρ, Αγρίτης (81΄ Μπούρμπος), Γιακούμπου, Γκουέϊ.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης (67΄ Γεωργίου), Ζουρούδης, Πουλόπουλος, Ζλάτκοβιτς (77΄ Σκόνδρας), Ρέγες, Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Αγκιρίμπα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Κυριακή 10 Οκτωβρίου (16:00)

Παναιτωλικός-Θρασύβουλος
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός
Βέροια-Αγροτικός Αστέρας
Εθνικός Αστέρας-Τρίκαλα
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηλιούπολη
Πανθρακικός-Ιωνικός

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου

16:00 Καλλιθέα-Εθνικός
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πιερικός