Skip to main content

20.000 και… συνεχίζουμε

Η δίψα του κιτρινόμαυρου κόσμου για ένα μαγικό χαρτάκι είναι πρωτοφανής. Τα 23480 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ Άρης μοιάζουν ελάχιστα και αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι την Τετάρτη.
Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί το... ξεπούλημα των εισιτηρίων του Άρη για τον τελικό του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα οι «κίτρινοι» έχουν πουλήσει περισσότερα από 20.000, επιβεβαιώνοντας τη δίψα του κόσμου για το μεγάλο ματς.

Στον αριθμό αυτό υπολογίζονται τα εισιτήρια που έχουν δοθεί στους συνδέσμους και από ότι φαίνεται δε γίνει καμία επιστροφή. Η ΠΑΕ Άρης παρέλαβε το Σάββατο τα 23.480 εισιτήρια του τελικού και άρχισε να τα διαθέτει στο κοινό.

Παράλληλα συνεχίζονται κανονικά και οι εγγραφές στις οργανωμένες εκδρομές της ΠΑΕ Άρης και όσοι εγγραφούν σ’ αυτές μέχρι και την Πέμπτη εξασφαλίζουν παράλληλα το εισιτήριό τους για τον τελικό, το οποίο και μπορούν να παραλαμβάνουν από σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από τη Λέσχη Φίλων Άρη για τα μέλη της, ενώ παράλληλα αποστέλλονται τα εισιτήρια στα μέλη της Λέσχης που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους του Άρη, η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από αύριο Τετάρτη και θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη.

Κόντης: Ξέρουμε έναν προς έναν τους οπαδούς

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας έχει πάρει η ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της, Γιάννη Κόντη, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Κόντης:

Για τον σχεδιασμό της εκδρομής: «Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα ανοίξουν τα Τέμπη. Θα ταξιδέψουν περίπου 15.000 με τα πούλμαν και άλλοι 10.000 περίπου μεμονωμένα με αυτοκίνητα και αεροπλάνα. Τα λεωφορεία θα είναι γύρω στα 330, τα 220-250 από Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν κι άλλα από τις γύρω περιοχές, ενώ γνωρίζω ότι θα ταξιδέψουν κι άλλα πέντε από την Πάτρα, αλλά και από την υπόλοιπη ομάδα. Όλοι οι οπαδοί μας θα συναντηθούν σε χώρο που έχουμε ορίσει με την αστυνομία έξω από την Αθήνα, για να πάμε στο ΟΑΚΑ».

Για τα μέτρα που έχει λάβει η ΠΑΕ για να μην υπάρξουν παρατράγουδα: «Ξέρουμε έναν προς έναν τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν και ειδικά τους οργανωμένους. Θέλουμε οργανωμένους οπαδούς κι όχι μεμονωμένους. Αν πάνε μεμονωμένα, υπάρχει κίνδυνος να παρεισφρήσουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και δημιουργούν επεισόδια. Είδαμε τι γίνεται στα γήπεδα. Αυτό κυνηγάμε και θέλουμε μόνο οπαδούς της ομάδας να έρθουν να τραγουδήσουν και να πανηγυρίσουν το τρόπαιο, εφόσον το κατακτήσουμε».

Για τους υπεύθυνους της εκδρομής: «Βασικοί υπεύθυνοι είναι οι σύνδεσμοι και ειδικά ο Super 3. Έχουν οργάνωση που δεν συναντάς όχι σε ποδοσφαιρικά δεδομένα, αλλά και γενικότερα και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα απ’ ό,τι περιμένουμε».

Για την προετοιμασία του Άρη ενόψει του τελικού: «Η ομάδα προετοιμάζεται καθημερινά με τη σκέψη στον τελικό, χωρίς να σημαίνει ότι οι παίκτες δεν σκέφτονται και τα πλέι οφ που έρχονται».

Για τα προγνωστικά του: «Ξεπερνάμε την οπαδική υπεροχή που θα είχε ο Παναθηναϊκός, αν θα είχε περισσότερους οπαδούς από εμάς. Σίγουρα ξέρει το γήπεδο καλύτερα, αφού είναι η έδρα του κι έχει παίξει 30 φορές, ενώ εμείς μόλις δυο. Δεν μπορούμε ούτε να τους υποτιμήσουμε, καθώς έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Σισέ, Ζιλμπέρτο. Αυτό που μετράει είναι πώς θα είσαι δυο λεπτά πριν τη σέντρα και πώς θα μπεις στο γήπεδο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα».

Για τις προσδοκίες του από την συμπεριφορά των οπαδών: «Να αποδείξουμε ότι οι γιορτές είναι για το ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους κι όχι για αλήτες. Να αποδείξουμε ότι από τις 25.000 οπαδούς μας, ούτε ένας δεν θα παρεκτραπεί».