Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Η KLEEMAN (VID)

Οι δυο Πύργοι της KLEEMANN στην Ελλάδα και στην Κίνα, ύψους 61 και 100 μέτρων αντίστοιχα, φωτίστηκαν στα χρώματα της γαλανόλευκης.

Η KLEEMANN, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην παγκόσμια αγορά, με τοπική παρουσία σε 10 χώρες και δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 100, συμμετείχε στον παγκόσμιο εορτασμό των 200 χρόνων της Ελληνικής ανεξαρτησίας.

Οι δυο Πύργοι της KLEEMANN στην Ελλάδα και στην Κίνα, ύψους 61 και 100 μέτρων αντίστοιχα, φωτίστηκαν στα χρώματα της γαλανόλευκης.

Σχολιάζοντας τη συμβολική αυτή κίνηση ο κ. Νίκος Κουκούντζος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου KLEEMANN δήλωσε: «Η ελληνική επανάσταση είναι ένα ιστορικό γεγονός, η σημασία του οποίου ξεπερνά τα όρια της χώρας μας. Από άκρη σε άκρη σε όλο τον πλανήτη, πολλές χώρες τίμησαν την επέτειο των 200 χρόνων της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και στόλισαν με τη γαλανόλευκη εμβληματικά κτίρια. Το ίδιο θελήσαμε να πράξουμε και εμείς, αναδεικνύοντας όσο πιο ψηλά γίνεται ένα σύμβολο ελευθερίας, η οποία είναι προϋπόθεση κάθε προόδου. Σήμερα, εν μέσω μιας πανδημίας που στερεί την ελευθερία όλων των ανθρώπων στον κόσμο, αυτό το σύμβολο συνεχίζει να μας εμπνέει και να φωτίζει με τα πιο αισιόδοξα χρώματα το μέλλον».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ