Skip to main content

79η ΔΕΘ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του Ελλάδος Γεύσεις

Στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ, διοργανώνεται εκδήλωση, με θέμα: «Πωλήσεις και ο ρόλος των εμπορικών εκθέσεων» και εισηγητή τον κορυφαίο συγγραφέα στο Εκθεσιακό Marketing Ι. Κριτσωτάκι.

Οι διοργανωτές της Έκθεσης Ελληνικών τροφίμων και ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», που ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 79ης ΔΕΘ, στο διάστημα μεταξύ 6-14 Σεπτεμβρίου, διοργανώνουν μία μοναδική εκπαιδευτική εκδήλωση, με θέμα: «Πωλήσεις και ο ρόλος των εμπορικών εκθέσεων».

Εισηγητής στην εκδήλωση θα είναι ο κορυφαίος συγγραφέας στο Εκθεσιακό Marketing Δρ. Ιωάννης Κριτσωτάκις, διδάκτορας των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονας του Διεθνούς Kέντρου Eμπορίου (ITC).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας στην αγορά, με πολλαπλά κέρδη. Επίσης, να προταθούν τρόποι, μέσω των οποίων ο κάθε επιχειρηματίας, με το μικρότερο κόστος, μπορεί να προβάλλει αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το κύρος της επιχείρησής του.