Skip to main content

83η ΔΕΘ: Από τη «Χρονιά του Δράκου» στη «Χρονιά του Αετού»

Τιμώμενη χώρα της Γενικής Έκθεσης του Σεπτεμβρίου, θα είναι το 2018 οι ΗΠΑ. Μεγάλες οι προσδοκίες μετά την περυσινή εντυπωσιακή συμμετοχή της Κίνας.

Η ΔΕΘ - Helexpo ετοιμάζεται από τώρα για μία ακόμη εντυπωσιακή Γενική Έκθεση, αυτή τη φορά με τιμώμενη χώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχοντας αφήσει πίσω, το 2017, τη «Χρονιά του Δράκου», δηλαδή την 82η ΔΕΘ που συνδέθηκε με την πανηγυρική και μεγαλοπρεπή συμμετοχή της Κίνας ως τιμώμενης χώρας, ο εθνικός μας εκθεσιακός φορέας έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την επόμενη Γενική Έκθεση, του Σεπτεμβρίου 2018, που θα έχει τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ. 

Οι ΗΠΑ, θα καταλάβουν ένα ολόκληρο Περίπτερο, το «16», στο οποίο και αναμένεται μεταξύ 8-16 Σεπτεμβρίου, να προβληθούν μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις και τα επιτεύγματά τους. Οπωσδήποτε η διοργάνωση, έχει ξεχωριστή βαρύτητα η οποία δεν περιορίζεται στο καθαρώς οικονομικό σκέλος της Γενικής Έκθεσης της ΔΕΘ- Helexpo. 

Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, διάλεξε να καλωσορίσει την νέα εκθεσιακή χρονιά, αναρτώντας στο facebook τις φωτογραφίες που «φιλοξενεί» η Voria.gr, τονίζοντας την σημασία της διοργάνωσης του Γενικής Έκθεσης του Σεπτεμβρίου.