Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020
x

ΑΑΔΕ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το μέτρο προς το παρόν θα ισχύσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ενώ για τις ίδιες υπηρεσίες παρατείνεται έως και τις 16:00 ο προγραμματισμός των επισκέψεων.

Mόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού θα πραγματοποιείται η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ εντός Αττικής έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αρχή στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της.

Για τον σκοπό αυτό, ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, Δ.Ο.Υ., Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00.

Με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία, επισημαίνει η Αρχή σε ανακοίνωσή της, πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτήριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού  κ.α.).

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (πατήστε ΕΔΩ).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ