Skip to main content

ΑΧΕΠΑ: Νέα εκδοχή για την παρουσία ατόμων στην ταράτσα δίνει αυτόπτης μάρτυρας

Ενοχλήθηκα όταν άκουσα για πάρτι, γιατί είναι πολύ άδικο και είναι άδικο για τους γιατρούς που κάνουν τόσο αγώνα, τόνισε η Μαρία Σταυρίδου

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη δίνει τη δική της εκδοχή για τη φωτογραφία (διαβάστε ΕΔΩ) που έδειχνε τουλάχιστον 15 άτομα στην ταράτσα του νοσοκομείου.

Από το παράθυρο του δωματίου της, σύμφωνα με το MEGA, είδε καρέ καρέ τι συνέβη, όπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας Μαρία Σταυρίδου. «Όταν άκουσα στην αρχή ομιλίες και κόσμο, επειδή ήμουν ήδη σχεδόν πέντε μέρες μέσα, σηκώθηκα για να δω κόσμο, ήταν αυτό που μου έλειπε. Είδα αρχικά 3-4 άτομα να ανεβαίνουν στην ταράτσα, είχαν βγάλει κάποια τάπερ, μετά έγιναν 5-6 τα άτομα. Πάνω λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι ότι άμα μαζεύονται αυτοί και κάνουν πάρτι» σημείωσε, ενώ εξήγησε πως τελικά ανέβηκαν γύρω στα 11-12 άτομα είχαν τάπερ με διάφορα φαγητά, έφαγαν, συζήτησαν και έφυγαν», λέει.

Κατά τη διάρκεια που ήταν συγκεντρωμένα τα άτομα στην ταράτσα του νοσοκομείου δεν υπήρξε συνωστισμός ούτε υπήρξε μουσική, τονίζει η ίδια. «Ενοχλήθηκα όταν άκουσα για πάρτι, γιατί είναι πολύ άδικο και είναι άδικο για τους γιατρούς που κάνουν τόσο αγώνα» πρόσθεσε.

Ο λόγος που μιλάει τώρα, υπογραμμίζει, είναι «γιατί είναι άδικο για τους γιατρούς αυτό που γίνεται», ενώ από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή (διαβάστε ΕΔΩ) για έρευνα για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Ήταν μπροστά στα μάτια μου αυτό που συνέβη, δεν ήταν πάρτι» εξήγησε μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας ότι οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, τις οποίες κατέβαζαν για να φάνε και να πιουν.