Skip to main content

Προκαταρκτική στο ΑΧΕΠΑ μετά από πληροφορίες για συνάθροιση εργαζομένων

Η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ διέταξε Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση

Την κινητοποίηση της διοίκησης του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν πληροφορίες για συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία της διοίκηση χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής στη διοίκηση του ΑΧΕΠΑ πότε έγινε αυτή η συνάνθροιση, πόσα άτομα συμμετείχαν και σε ποιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πάντως σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε.

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Διοίκησης του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ αναφορικά με συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, σε ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.