Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Η ΝΔ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

H ΝΔ εμμένει στην αποδιάρθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων, που με κόπο οικοδομήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, υποστηρίζει η Τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ

Για αναβίωση σκληρών μνημονιακών πολιτικών σε βάρος των εργαζομένων κατηγορεί την κυβέρνηση η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Η κα Αχτσιόγλου προειδοποιεί για «νέα έφοδο» της κυβέρνησης στα εργασιακά δικαιώματα, «με στόχο να καταργήσει ξανά τις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, οδηγώντας άμεσα σε μειώσεις μισθών χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα».

Η ανακοίνωση της Έφη Αχτσιόγλου που φέρει τον τίτλο «Η ΝΔ αναβιώνει εθελοντικά σκληρές μνημονιακές πολιτικές σε βάρος των εργαζομένων» αναφέρει:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα έφοδο στα εργασιακά δικαιώματα, με στόχο να καταργήσει ξανά τις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, οδηγώντας άμεσα σε μειώσεις μισθών χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Μετά τη διευκόλυνση των απολύσεων και την κατάργηση μέτρων προστασίας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, η ΝΔ εμμένει στην αποδιάρθρωση του πλαισίου εργασιακών δικαιωμάτων, που με κόπο οικοδομήσαμε τα προηγούμενα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ αναβιώνει έτσι εθελοντικά σκληρές μνημονιακές πολιτικές, που η χώρα θα έπρεπε να έχει αφήσει πίσω της.

Από την πλευρά μας θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που επαναφέραμε από το καλοκαίρι του 2018 και εγγυώνται βελτιωμένους μισθούς και δικαιώματα για χιλιάδες εργαζόμενους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ